Etiketten op maat

Kies voor een uniek en op maat gemaakt etiket

Laat uw etiketten op maat drukken door één van onze ontwerpspecialisten. Onze jarenlange ervaring op het gebied van etiketten bedrukken verzekert u van een gepersonaliseerd etiket dat volledig aansluit bij uw gebruiksdoeleinden. Ons DTP-team staat klaar om een etiket voor u te ontwerpen aan de hand van uw wensen. U heeft daarbij de keuze uit maar liefst 55 verschillende papierkleuren, meer dan 50 drukkleuren en 350 etiketvormen. 

  • U ontvangt een gratis proefdruk
  • Geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 35,-

Voordat wij uw etiketten drukken, hoeft u enkel de volgende stappen te doorlopen:

1. Kies de papierkleur voor het etiket
2. Selecteer de juiste drukkleur
3. Kies een vorm etiket dat u wilt bestellen
4. Vul het volledige offerteformulier in  


Wanneer u graag het logo van uw bedrijf of een bepaalde tekst op het etiket vermeld wilt hebben, ontvangen wij graag het logo of de gewenste tekst.


Vraag een offerte aan 026 312 1272

Voorbeelden van etiketten op maat

Om u een duidelijk beeld te geven van de verschillende etiketten die wij voor u kunnen bedrukken, hebben wij een aantal door ons gemaakte etiketten voor u geselecteerd. Zo ziet u snel wat u allemaal kunt bestellen.

 

Klant etiketten drukken: Bakkerij Nijkamp

Soort etiket: mb 2 (50 x 29 mm)

Papierkleur: mat goud

Drukkleur: zwart

Klant etiketten drukken: Juwelier Z

Soort etiket: ma 46

Papierkleur: zwart glans

Drukkleur: goud

Klant etiketten drukken: Karakter bloemen

Soort etiket: ma 46

Papierkleur: mat wit

Drukkleur: full color

Klant etiket op maat: Fietswinkel

Soort etiket: rond 55 mm

Papierkleur: wit

Drukkleur: zwart

Klant etiketten drukken: Palaya boeken & cadeaus

Soort etiket: 50 x 30 mm

Papierkleur: glans wit

Drukkleur: full color

Klant etiketten drukken: Heerlijk waar!

Soort etiket: 60 x 40 mm

Papierkleur: mat wit

Drukkleur: zwart

Etiketten op maat bedrukken: hoe gaat het in zijn werk?

Laat uw etiketten op maat bedrukken door Mini-Art en laat het aansluiten bij uw wensen en het gebruikersdoel. Voordat onze DTP-afdeling aan de slag gaat met het ontwerpen van uw etiket, hoeft u slechts drie stappen te doorlopen: 

1.      Selecteer de papierkleur

Allereerst is het belangrijk om de juiste papierkleur te selecteren. Wilt u een transparant etiket of vindt u het belangrijk dat het etiket opvalt? Kies uit 424 verschillende kleuren: er zit ongetwijfeld een geschikte kleur voor u tussen.

2.      Kies de drukkleur

Na het bepalen van de papierkleur is het tijd om de drukkleur te bepalen. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de achtergrondkleur: uw tekst, logo of afbeelding moet immers opvallen en goed leesbaar zijn.

3.      Maak een keuze uit de verschillende vormen

Wanneer u uw kleurkeuze heeft gemaakt, dient u de vorm uit te kiezen. Houd hierbij rekening met het gebruiksdoel. Dient het etiket bijvoorbeeld als cadeausticker of wordt het gebruikt als sluitzegel? Op basis van uw gebruiksdoel bepaalt u eenvoudig de grootte en de stansvorm. Uiteraard adviseert ons ontwerpteam u graag over de juiste vorm.

 

Bekijk hier de diverse stansvormen

Tips voor het etiket drukken

Om ervoor te zorgen dat er niets ontbreekt op uw etiket, hebben wij een aantal handige tips. Zo kunt u gemakkelijk etiketten op maat bestellen.

Sprankelende kleuren

Houd bij de keuze van de kleuren rekening met het doel van het etiket en de kenmerken van het bedrijf. Wanneer u bijvoorbeeld wilt dat het etiket opvalt, kiest u een opvallende kleur die direct in het oog springt. Daarnaast is het altijd goed om rekening te houden met de kenmerken van uw bedrijf. Staat uw onderneming bekend om zijn vernieuwing en inspirerende ideeën? Ga dan voor een heldere en frisse kleur.

Zorg ervoor dat uw etiket herkenbaar is

Door uw etiket te voorzien van uw huisstijl of door uw logo op het etiket te plaatsen, zien klanten direct dat het product van u afkomstig is. Een mooi logo fungeert als een sterke blikvanger, waardoor uw etiket er aantrekkelijker uit zal zien.

Houd rekening met het gebruiksdoel

Wanneer u een keuze maakt uit de verschillende stansvormen, is het belangrijk om rekening te houden met het doel van het etiket. Als u het etiket wilt gebruiken als decoratie voor op cadeautjes, heeft u immers een andere vorm nodig dan bij een etiket om producten mee af te sluiten.

Een op maat gemaakt etiket door onze DTP-afdeling

Onze DTP-afdeling staat voor u klaar om een passend ontwerpvoorstel te maken voor uw etiketten op maat. Bij goedkeuring van de gratis proefdruk ontvangt u het etiket binnen 10 dagen bij u thuis op de mat. Natuurlijk kunt u onze ontwerpers ook altijd bellen voor een advies over de kleuren of de stansvorm. Wij denken graag met u mee.

Neem contact op met onze DTP-medewerkers

Voor vragen of meer informatie over de verschillende opties of diverse soorten etiketten, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers. Bel 026 312 1272 of stuur een e-mail naar info@mini-art.nl.


Vraag een offerte aan 026 312 1272

...