Etiketten bestellen

“Kant-en-klare etiketten bestellen en binnen 48 uur thuisbezorgd”

Bij Mini-Art kunt u voor iedere gelegenheid etiketten bestellen: van kant-en-klare etiketten tot een op maat gemaakt etiket. In ons assortiment vindt u maar liefst 855 kant-en-klare etiketten voor verschillende gelegenheden. Zodra u een geschikt etiket heeft gevonden, ontvangt u het kant-en-klare etiket binnen 48 uur bij u op de mat. Daarnaast betaalt u bij een bestelling vanaf €35,- geen verzendkosten.

Zit het etiket dat u zoekt er niet bij? Geen probleem! Ons ontwerpteam maakt graag een gepersonaliseerd etiket voor u. Doorloop daarvoor de volgende stappen:

Heeft u al een beeld van het etiket of wilt u etiketten bestellen met een logo? Wij ontvangen deze dan graag. Vervolgens ontvangt u een gratis proefdruk, zodat u in één oogopslag kunt zien hoe het etiket er uit komt te zien. Is het etiket naar wens? Dan ontvang u de etiketten binnen 10 werkdagen.

 

OFFERTE AANVRAGEN

 

Etiketten maken

Etiketten laten maken voor de decoratie van cadeaus of juist voor een speciale gelegenheid: personaliseer uw artikelen met een op maat gemaakt etiket. Wij hebben meer dan 350 verschillende stansvormen, zodat er altijd een geschikte vorm voor u tussen zit.

Etiketten op maat laat ontwerpen

Ons DTP-team helpt u graag bij het ontwerpen van een mooi etiket. Het enige wat u hoeft te doen is de papierkleur, de drukkleur en de stansvorm uitkiezen. Vervolgens gaat ons DTP-team aan de slag om een op maat gemaakt etiket voor u te ontwerpen. Vervolgens kunnen wij de etiketten drukken op maat.

 

Etiketten met kortingspercentage

Etiketten bestellen met daarop ‘Reclame’, ‘Betaald’ of ‘25% korting’. U kunt de etiketten al laten drukken vanaf € 6,-. De etiketten worden geleverd in een dispenserdoosje, zodat u de stickers netjes kunt bewaren.

Verschillende soorten etiketten bestellen

Blanco etiketten bestellen

De blanco etiketten zijn verkrijgbaar in de standaardvormen rond en vierkant. Daarnaast kunt u kiezen voor een ster- of hartvorm. De heldere kleuren laten de stickers goed opvallen, zodat ze niet te missen zijn.

Gelegenheidsetiketten

Van etiketten met een gelukswens tot geslaagd etiketten: met een gelegenheidsetiket geeft u uw cadeau net dat beetje extra. Wanneer het etiket dat u zoekt er niet tussen zit, kunt u een etiket op maat laten maken.

Horeca-etiketten

Wanneer u werkzaam bent in de horeca, dient u gebruik te maken van coderingsetiketten. Zo weet u exact wanneer de producten binnen zijn gekomen. Met onze handige coderingsetiketten hoeft u alleen het tijdstip of de datum op te schrijven. De etiketten kunt u gebruiken in een gekoelde ruimte tot -18 graden.

Kraft etiketten bestellen

Laat uw etiket drukken op kraft: het gerecyclede papier geeft een stoere vintage twist aan uw product. De kraftetiketten zijn verkrijgbaar met diverse opdrukken: van ‘Happy birthday’ tot een bedankje.

Transportetiketten

Met behulp van een transportetiket kunt u uw goederen eenvoudig voorzien van een waarschuwing. Met een etiket laat u in één oogopslag zien of het artikel breekbaar is of dat het op een bepaalde manier neergezet moet worden.

Schoolbordetiketten

Naast bovengenoemde etiketten hebben wij ook etiketten in schoolbordstijl in ons assortiment. Dankzij de zwarte achtergrond en witte letters hebben de etiketten een retro uitstraling.

Signaaletiketten

De signaaletiketten kunnen op maat gemaakt worden. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste tekst en de gewenste aantallen invoeren. Vervolgens gaan wij aan de slag om de etiketten binnen 10 werkdagen bij u te bezorgen.

Blanco verzendetiketten

De verzendetiketten zijn geschikt voor de logistieke dienstverleners DHL EuroPlus, DHL For You en DPD. Indien u werkt met DPD, GLS, UPS of PostNL kunnen wij een verzendetiket op maat voor u maken.

Etiketten full colour

Originele en persoonlijke etiketten bestellen voor op glas: de full colour etiketten. Bedank uw leveranciers en medewerkers of spreek een gelukwens uit met full colour etiketten. De etiketten worden gedrukt op wit gloss en hebben het formaat 120 x 90 mm.

Nieuw bij MiniArt:

webshop_new_products
...