Etiketten laten maken: altijd unieke etiketten

Etiketten laten maken: ga voor een persoonlijk en op maat gemaakt etiket

Etiketten laten maken voor een speciale gelegenheid of om de tassen van uw winkel te decoreren: met een op maat gemaakt etiket kunt u uw producten eenvoudig labelen of personaliseren. Om ervoor te zorgen dat het etiket aansluit bij uw huisstijl en wensen, hebben wij een eigen DTP-afdeling die u helpt bij de vormgeving van uw etiketten.

  • Keuze uit meer dan 350 diverse etiketvormen
  • Vele jaren ervaring op het gebied van etiketten maken
  • De etiketten worden volledig op maat gemaakt
  • U ontvangt een gratis proefdruk

Om uw etiketten te laten maken, doorloopt u de volgende stappen:

 

1. Kies uit 55 verschillende ondergrondkleuren voor het etiket 
2. Selecteer de drukkleur
3.  Kies een vorm etiket
4. Vul het volledige offerteformulier in

 

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaat onze ontwerpafdeling aan de slag met het maken van een gratis proefdruk. Wanneer u akkoord gaat met deze proefdruk, ontvangt u binnen 10 werkdagen het op maat gemaakte etiket. Met spoed etiketten maken is mogelijk in overleg.

 

Vraag een offerte aan 026 312 1272

Voorbeelden van etiketten

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van etiketten van klanten die u voor gingen:

Klant etiketten maken: La Place

Soort etiket: Sluitzegel

Papierkleur: Zwart glans

Drukkleur: Wit

Klant etiketten maken: Gall & Gall Westerwatering

Soort etiket: Model mb 58

Papierkleur: Mat zilver

Drukkleur: Oranje en zwart

Klant etiketten maken: Bakkerij Nijkamp

Soort etiket: Ovaal (60x30 mm)

Papierkleur: Mat goud

Drukkleur: Zwart

Klant etiketten maken: JHG Collections

Soort etiket: Etiket (39x25 mm)

Papierkleur: Blauw glans

Drukkleur: Wit

Klant etiketten maken: Kiddybe

Soort etiket: Ovaal(57x35 mm)

Papierkleur: Wit glans

Drukkleur: Lime groen, roze, zwart en blauw

Klant etiketten maken: I Amsterdam

Soort etiket: Productlabel

Papierkleur: Zwart glans

Drukkleur: Rood metallic en wit

Vraag een offerte aan 026 312 1272

Werkwijze etiketten laten maken

Bij Mini-Art kunt u terecht voor diverse soorten etiketten: van full colour tot blanco. U hoeft slechts drie stappen te doorlopen, voordat onze DTP-afdeling aan de slag gaat met het maken van uw etiket:

1.      Kies de papierkleur

Voor het ontwerp kiest u één van de 55 verschillende ondergrondkleuren. De kleuren zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van mat tot metallic. Bekijk hier alle kleuren.

2.      Selecteer de drukkleur

Wanneer u de juiste papierkleur heeft gekozen, kiest u uit één van de 50 drukkleuren. Uw tekst, logo of afbeelding wordt in deze kleur gedrukt. Bekijk hier alle drukkleuren.

3.      Kies de gewenste vorm

Bepaal tot slot de vorm van het etiket. Wij hebben meer dan 350 verschillende vormen beschikbaar; van rond tot rechthoekig. Tevens zijn de etiketten verkrijgbaar in vele verschillende maten. Bekijk hier alle beschikbare stansvormen.

4.      Uw proefdruk wordt gemaakt

Nadat u uw voorkeuren heeft doorgegeven via het offerteformulier, gaan onze ontwerpers aan de slag met het maken van het ontwerp van uw etiket. Vervolgens ontvangt u een gratis proefdruk ter controle. Als u tevreden bent met de proefdruk, ontvangt u binnen 10 werkdagen de etiketten in het gewenste aantal.

Tips om het perfecte etiket te maken

Om ervoor te zorgen dat het uw etiket aan niets ontbreekt, hebben wij een aantal tips.

Sprankelende kleuren

Om ervoor te zorgen dat uw etiket opvalt, kunt u voor een knallende kleur kiezen. Houd bij de keuze van de kleuren echter wel rekening met de kenmerken van het bedrijf. Staat uw onderneming er bijvoorbeeld om bekend dat zij altijd voorop lopen in nieuwe ontwikkelingen? Kies dan voor een sprankelende en frisse kleur.

Huisstijl

Probeer uw huisstijl zoveel mogelijk te verwerken in het etiket. Dit kan door middel van kleuren, maar kan ook door het logo te verwerken op het etiket. Op deze manier zien uw klanten in één keer dat het artikel of product van uw bedrijf afkomstig is.

Effectiviteit

Houd bij het kiezen van de stansvorm en de maat rekening met het gebruiksdoel van het etiket. Als u bijvoorbeeld een etiket wilt om informatie zoals ingrediënten of houdbaarheid te vermelden, dient u een groot etiket te nemen.

De etiketten op maat in 10 dagen thuisbezorgd

Aan de hand van uw voorkeuren maakt onze DTP-afdeling een proefdruk, zodat u direct een beeld heeft bij het gepersonaliseerde etiket. Indien u tevreden bent met het ontworpen etiket, ontvangt u deze binnen 10 dagen bij u thuis op de mat.

Neem contact op met Mini-Art

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de verschillende soorten etiketten? Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 026 312 1272 of door een e-mail te sturen naar info@mini-art.nl 

Vraag een offerte aan 026 312 1272

...