Stickers drukken

Stickers bedrukken: maak uw eigen unieke sticker

Laat een sticker drukken met uw logo, een boodschap of in uw huisstijl. Aan de hand van uw wensen en de gebruiksdoeleinden maken wij een sticker op maat. Wilt u liever een exemplaar dat al ontworpen is? In ons assortiment vindt u 250 kant-en-klare stickers voor verschillende gelegenheden. Zodra u de perfecte sticker heeft gevonden, ontvangt u hem binnen 48 uur in huis. Daarnaast betaalt u bij een bestelling vanaf € 35,- geen verzendkosten.

Wilt u zelf een gepersonaliseerde sticker maken? Ons ontwerpteam maakt graag een sticker op maat voor u. Hiervoor hoeft u slechts vier stappen te doorlopen:

  1. Maak een keuze uit de 55 verschillende ondergrondkleuren
  2. Selecteer de juiste drukkleur
  3. Kies uit een van de 350 stickervormen
  4. Vul het offerteformulier in

Wilt u graag uw logo of een bepaalde tekst op de sticker? Vergeet dan niet om deze mee te sturen. U ontvangt vervolgens een gratis proefdruk.

 

Neem contact op per e-mail 026 312 1272

Voorbeelden van stickers

 

 

 

 

 

 

Stickers drukken in drie stappen

Bij Mini-Art maakt u in een handomdraai uw eigen gepersonaliseerde stickers. U hoeft slechts drie stappen te doorlopen: van het selecteren van de juiste papiersoort tot het kiezen van de stickervorm.

1. Kies de papiersoort

De basis van de sticker is de ondergrondkleur en de papiersoort. Om ervoor te zorgen dat de juiste kleur en papiersoort aanwezig is, hebben wij 55 verschillende ondergrondkleuren. Van mat tot metallic. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u hier.

2. Selecteer de drukkleur

Bij stap twee is het tijd om de drukkleur uit te kiezen. De tekst, het bedrijfslogo of de afbeelding wordt in deze kleur op de sticker gedrukt. Houd hierbij wel rekening met de ondergrondkleur. Aanbevolen wordt om kleuren te kiezen die elkaar versterken. Hierbij kunt u denken aan zwart-wit, blauw-roze of goud-zwart. De diverse drukkleuren bekijkt u hier.

3. Kies de stickervorm: keuze uit meer dan 350 vormen

Tot slot bent u in de gelegenheid om de stickervorm te kiezen. Van hartvormig en stervormig tot rechthoekig of rond. In ons aanbod van meer dan 350 vormen vindt u altijd een geschikte vorm. Tevens zijn de stickers verkrijgbaar in diverse maten. Bekijk hieralle vormen stickers.

4. Gratis proefdruk

Zodra u uw voorkeuren heeft doorgegeven met behulp van het offerteformulier gaan onze ontwerpers aan de slag met het maken van het ontwerp van uw sticker. Vervolgens ontvangt u een gratis proefdruk ter controle. Als u tevreden bent met het resultaat, ontvangt u de stickers binnen tien werkdagen.

Mogelijk ook interessant voor u:

Zijn de stickers toch niet helemaal wat u zoekt? U kunt bij ons ook terecht voor onder andere naametiketten, kraftetiketten en etiketten bedrukken.

Neem contact op met Mini-Art

Voor vragen over het bedrukken, bestellen of maken van stickers kunt u contact opnemen door te bellen naar 026 312 1272 of door een e-mail te sturen naar info@mini-art.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Nieuw bij MiniArt:

webshop_new_products
...