Kies voor een uniek en op maat gemaakt etiket

Laat uw etiketten door ons op maat maken. Onze jarenlange ervaring op het gebied van etiketten bedrukken verzekert u van een gepersonaliseerd etiket dat volledig aansluit bij uw gebruiksdoeleinden. Ons DTP-team staat klaar om een etiket voor u te ontwerpen aan de hand van uw wensen. U heeft daarbij de keuze uit maar liefst 55 verschillende papierkleuren, meer dan 50 drukkleuren en 350 etiketvormen. 

  • U ontvangt een gratis proefdruk
  • Geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 35,-

Wanneer u graag het logo van uw bedrijf of een bepaalde tekst op het etiket vermeld wilt hebben, ontvangen wij graag het logo of de gewenste tekst.

Wilt u transparante etiketten of stickers?  Dat kan natuurlijk ook. We kunnen ze bedrukken met glans goud en zilver en vele andere kleuren. Mooi voor op vazen, decoratief glaswerk, chocolade doosjes en vele andere toepassingen.

etiketten op maat

Voorbeelden van etiketten op maat

Om u een duidelijk beeld te geven van de verschillende etiketten die wij voor u kunnen bedrukken, hebben wij een aantal door ons gemaakte etiketten voor u geselecteerd. Zo ziet u snel wat u allemaal kunt bestellen.

Voordat wij uw etiketten drukken, hoeft u enkel de volgende stappen te doorlopen

papierkleur

1.      Selecteer de papierkleur

Allereerst is het belangrijk om de juiste papierkleur te selecteren. Wilt u een transparant etiket of vindt u het belangrijk dat het etiket opvalt? Kies uit de verschillende kleuren: er zit ongetwijfeld een geschikte kleur voor u tussen.

ondergrondkleur

2.      Kies de drukkleur

Na het bepalen van de papierkleur is het tijd om de drukkleur te bepalen. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de achtergrondkleur: uw tekst, logo of afbeelding moet immers opvallen en goed leesbaar zijn.

vormen

3.      Kies uit de verschillende vormen

Wanneer u uw kleurkeuze heeft gemaakt, dient u de vorm uit te kiezen. Houd hierbij rekening met het gebruiksdoel. Dient het etiket bijvoorbeeld als cadeausticker of wordt het gebruikt als sluitzegel? Op basis van uw gebruiksdoel bepaalt u eenvoudig de grootte en de stansvorm. Uiteraard adviseert ons team u graag over de juiste vorm.

offerte

4.      Vraag een offerte aan

Heeft u alle 3 de punten doorlopen, stuur deze dan in met het door u gewenste aantal en u krijgt van ons een passende offerte. Heeft u vragen bel ons gerust op 026-3121272.