Tas voorzien van unieke, bedrukte stickers

Met tas etiketten geeft u een tas op een simpele en voordelige manier een persoonlijke touch. Een tas bestickeren is een stuk voordeliger dan tassen laten bedrukken én het maakt de tas helemaal af! Voorzie de tas van een sticker met uw bedrijfslogo en geef de tas bij een aankoop of evenement mee aan uw klanten.

  • Keuze uit vele kleuren en modellen
  • Leverbaar vanaf 500 stuks
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Volledig op maat gemaakte etiketten
  • Gratis proefdruk

Voorbeelden van tas etiketten

Om u een duidelijk beeld te geven van de verschillende etiketten die wij voor u kunnen bedrukken, hebben wij een aantal door ons gemaakte etiketten voor u geselecteerd. Zo ziet u snel wat u allemaal kunt bestellen.

Tassen bestellen

U kunt bij ons ook tassen bestellen. De tassen zijn beschikbaar in diverse kleuren, maten en materialen.

Persoonlijke tas etiketten

Wilt u een gepersonaliseerd sticker op de tas? Geen probleem! Onze ontwerpers gaan voor u graag aan de slag met een uniek tas etiket. Doorloop onderstaande stappen voor uw eigen tassticker:

papierkleur

1.   Kies een ondergrondkleur

Bij het gepersonaliseerde tas etiket bepaalt u alles zelf, dus ook de ondergrondkleur en de papiersoort. Kies uit de 53 ondergrondkleuren.

ondergrondkleur

2.      Bepaal de drukkleur

Selecteer daarom naast de ondergrondkleur ook de drukkleur. Houd bij deze keuze rekening met de ondergrondkleur. De tekst of afbeelding moet nog wel goed leesbaar zijn op de tas.

vormen

3.   Kies de vorm van de sticker

Maak uw keuze uit 350 stickervormen! Bepaal welke vorm en maat het beste bij de tas passen. Na deze keuze is het tas etiket af.

offerte

4.   Vraag gratis proefdruk aan

U bent waarschijnlijk benieuwd naar hoe uw gepersonaliseerde sticker er in het echt uitziet en hoe deze op de tas staat, daarom sturen wij u ter controle een proefdruk van de sticker. Bent u helemaal tevreden met het resultaat? Dan ontvangt u de tas etiketten binnen tien werkdagen.