Tas etiketten

Tas voorzien van unieke, bedrukte stickers

Met tas etiketten geeft u een tas op een simpele en voordelige manier een persoonlijke touch. Kies uit een van onze 855 kant-en-klare stickers of laat een eigen sticker ontwerpen voor op de tas. Een tas bestickeren is een stuk voordeliger dan tassen laten bedrukken én het maakt de tas helemaal af! Voorzie de tas van een sticker met uw bedrijfslogo en geef de tas bij een aankoop of evenement mee aan uw klanten of maak een cadeau extra persoonlijk met een unieke sticker op de geschenktas.

  • Kies uit vele kleuren en vormen tas etiketten
  • 1000 stickers voor € 125,-
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Kant-en-klare stickers binnen 48 uur in huis
  • Gepersonaliseerde tas etiketten mogelijk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de gepersonaliseerde tas etiketten? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Vraag een offerte aan 026 312 1272

 

Voorbeelden van tas etiketten

Klant etiketten maken: Van Woerkom

Soort etiket: Tas etiket rond 97 mm

Papierkleur: Kraft

Drukkleur: zwart

Klant etiketten maken: Mini-Art Promotie

Soort etiket: Tas etiket 115 x 115 mm

Papierkleur: grijs mat

Drukkleur: mat zilver

Klant etiketten maken: Droom van Utrecht

Soort etiket: Tas etiket rond 97 mm

Papierkleur: wit mat

Drukkleur: zwart

Klant etiketten maken: Ine Mini

Soort etiket: Tas etiket 150 x 100

Papierkleur: fluor pink

Drukkleur: wit

Klant etiketten maken: Rondenbanden Goodie Bag

Soort etiket: Tas etiket 120 x 60 mm

Papierkleur: wit glans

Drukkleur: helder rood met blauw

Assortiment tas etiketten

In het assortiment van Mini-Art vindt u 855 stickers in vele verschillende vormen en kleuren, geschikt voor diverse gelegenheden: etiketten in de vorm van een hart en kerstboometiketten voor kerstgeschenken, maar ook etiketten met kortingspercentages. De kant-en-klare stickers voor op de tassen worden binnen 48 uur geleverd en bij bestellingen vanaf € 35,- betaalt u geen verzendkosten.

Persoonlijke tas etiketten

Wilt u liever een gepersonaliseerd etiket op de tas? Geen probleem! Onze ontwerpers gaan voor u graag aan de slag met een uniek tas etiket. Doorloop onderstaande stappen voor uw eigen tassticker:

1. Kies een ondergrondkleur

Bij het gepersonaliseerde tas etiket bepaalt u alles zelf, dus ook de ondergrondkleur en de papiersoort. Kies uit de 53 ondergrondkleuren.

2. Bepaal de drukkleur

Waarschijnlijk wilt u een tekst, logo of bedrijfsnaam op de gepersonaliseerde sticker laten bedrukken. Selecteer daarom naast de ondergrondkleur ook de drukkleur. Houd bij deze keuze rekening met de ondergrondkleur. De tekst of afbeelding moet nog wel goed leesbaar zijn op de tas.

3. Kies de vorm van de sticker

Een sticker hoeft niet per se rond of vierkant te zijn. Bij Mini-Art zijn er zelfs 350 stickervormen! Bepaal welke vorm en maat het beste bij de tas passen. Na deze keuze is het tas etiket af.

4. Vraag gratis proefdruk aan

U bent waarschijnlijk benieuwd naar hoe uw gepersonaliseerde sticker er in het echt uitziet en hoe deze op de tas staat, daarom sturen wij u ter controle een proefdruk van de sticker. Bent u helemaal tevreden met het resultaat? Dan ontvangt u de tas etiketten binnen tien werkdagen.

Tassen bestellen

Naast kant-en-klare stickers en gepersonaliseerde stickers voor op tassen, kunt u bij ons ook terecht voor tassen. De tassen zijn beschikbaar in diverse kleuren, maten en materialen.

Neem contact op

Heeft u vragen over de tas etiketten of heeft u advies nodig over geschikte tas etiketten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 026 312 1272 of stuur een e-mail naar info@mini-art.nl.

Vraag een offerte aan 026 312 1272

Nieuw bij MiniArt:

webshop_new_products
...